Sunday, June 08, 2008

Hande Yener VS Ayşe Hatun Önal


8 Haziran 2008 Hürriyet Pazar ekindeki yazıyı okumak için tıklayın...

2 comments:

harbi-ye said...

Bu nasıl bir karşılaştırma,,madonnayla,lindsay lohanı karşılaştırmak gibi olmuş...bir tarafta albümleri yüzlerce bin satmış bir şarkıcı,diğer tarafta bir single bir albümle bir manken...Herşeyden önce hande yener bir performans şarkıcısı onlarca konser veriyo,,ayşe hatun önal kansermi veriyoda sahneye sade çıkıyomuş,abartıdan uzakmış...bir dinleyici olarak erol köse ile hande yenerin konuşmadğını ben biliyorum nerde kaldı imajına yön vermek..hande yener bas bas söylüyo tüm imajımı kemal doğulu belirliyor diye beğenirsiiz beğenmezsizin ama yazı yazarken doğru bilgi aktarmak gerekmiyıomu...ve beeğenmediğiniz hande maxi,,hande yeneri öyle farklı bi kitlenin takibine almasını sağladıki...hande maxi çıkana kadar hande yener dinlemişydum,,ondan sonra takip etmeye başladım...ve sizin müzik önpalnda tek başına bişey ifade etmez dediğiniz albümü ben ve arkadaşlarım çıktığından beri dinliyrou...vede çok beğeniyrouz...emrahh

Vehbi said...

Ayşe Hatun Önal'ın albümünü bulanların hayatlarında kaç defa elektronik-pop/rock, vs. albümü dinlediklerini merak ediyorum. Bir de kaç tane "eller havaya Türk pop albümü".

Evet, Demet Akalın'ın albümü elleri havaya, popo yanaklarını dışa sallamak için daha elverişli. Demet Akalın dinlemeye devam edelim biz en iyisi.